SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ardala GoIF
P11

Välkommen till PF12 (födda 2011) Ardala Goif
Vi är ett glatt gäng killar och tjejer som älskar fotboll!
Tillsammans med barnen försöker vi ledare skapa en glad och trivsam miljö där alla är välkomna. 
 
2023 spelar vi 7 mot 7 och har anmält ett lag till division 9.
 
Vi som är ledare för Ardala Goif P11 är Lars Hultén, Stefan Beijer, Emma Beijer och Linus Gren
Snart dags för seriepremiär!
2022-04-25 07:48

Riktigt härligt gäng kämpar som var med och spelade i Axvall i helgen! 

 

Nu har vi lagt in alla våra matcher och de finns under fliken "KALENDER" på hemsidan eller direkt i SportAdmin-appen. Detta får just nu ses som en preliminär planering då några lag inte lagt ut sina matcher ännu. 

 

I år finns det endast tre grupper i division 12 Västergötland (Trollhättan, Alingsås och Borås) där vi kommer spela i "Trollhättan". Division 12 innebär att den är riktad till pojkar 10 - 11 år.

 

Som det ser ut nu spelar vi första matchen borta mot Vänersborgs FK söndagen den 8 maj.

Laget anmält till Sparbanken Cup i Axvall den 23/4
2022-03-24 21:49

 Vi har anmält P11 till Sparbanken Cup i Axvall den 23/4. Mer info om cupen kommer längre fram.

 

Länk till cupen: https://cupen.nu/Axvall22

 

Mvh Ledarna

Träningarna igång!
2022-03-16 21:52

Äntligen har vi dragit igång fotbollsträningarna i P11! Första träningen är avklarad med nio glada barn. En del vinteridrotter håller på ett tag till och det respekterar vi naturligtvis. 

 

Vi mjukstartar med en träning i veckan vilket vi kommer öka på närmare april. Tider och plats kommer succesivt visas i kalendern och meddelas i lagets WhatsUp-grupp. Det kommer dröja innan vi får gå på gräsplanerna i Ardala och vi tittar på olika alternativ. 

 

Framöver ska vi se till att vi kommer iväg på lite cuper. Självklart ska vi spela i vår egen Junicupen i juni.

 

Kanske kan vi åka iväg på en fotbollsresa och se en allsvensk match med laget?

Säsongenstarterna är avklarade!
2020-05-11 10:23
Nu har båda våra lag avklarat sina första matcher på 7-mannaplan.
Ardala Goif Blå tog emot Mariestad BK Vit på hemmaplan i tisdags och stod för en gigantisk kämparinsats även om resultatet kanske inte talade till vår fördel. Vi som ledare vill gärna lyfta fram barnens positiva attityd och kämparglöd, det är något som vi kommer att ta med oss till nästa match.
Ardala Goif Röd tog en tripp till Skara för att möta Skara FC Svart här igår, söndag och även dom ska ha en stor eloge för sin insats på planen då vädergudarna inte alls var nådiga mot oss. Regnet öste ner och vindarna kastade men barnen kämpade på som aldrig förr vilket resulterade i att Wilma satte dit säsongens första mål!! Även här kanske inte matchresultatet var till vår fördel men vi väljer att ta med oss att vi har spräckt målnollan och att alla barnen kämpade tillsammans som ett lag.

Nu ser vi fram emot träning imorgon tisdag där vi kan finslipa några detaljer hos lagen för att vara ännu mer förberedda inför söndagens matcher. Då möter Ardala Goif Blå IFK Skövde FK vitblå på bortaplan och Ardala Goif Röd möter FC Corner på hemmaplan.

Ha det gott!
Ledarna
Ardala röd och blå
2020-04-23 17:39
Från och med i år så kommer vi att spela seriespel på 7-mannaplan. Vi har anmält två lag till två olika serier, Ardala röd kommer att spela i "Lidköpingsserien" och Ardala blå kommer att spela i "Skaraserien". Alla bortalag i båda serierna ligger relativt nära så det är inga stora skillnader vilken serie barnen spelar i. Vi har delat in barnen i två så jämna lag som vi ser möjligt och inget är skrivet i sten om någon känner att man inte trivs. Skulle så vara fallet så vill vi gärna att ni meddelar oss ledare så vi kan hitta en bra lösning.

Lagen ser ut som följer:

Ardala Röd: Hilmer Brodén, Oliver Beijer, Alvin Beijer, Alvin Samuelsson, Fabian Andersson, William Larm, Theodor Larm, Hampus Johansson, Melwin Hultén, Wilma van Stam Nilsson

Ardala Blå: Ella Nyblom, Vilton Nyblom, Mio Claesson, Hugo Lundberg, Edvin Salgren, Ragnar Thörnqvist, Sam Olsson, Erik Eriksson, Marcel Wuj, Melwin Lundgren

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 14/05 17:30 
Hem, 12/05 20:54 
Hem, 09/05 05-09 
Hem, 24/04 04-24 
Hem, 17/01 01-17 
 
Våra sponsorer