SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ardala GoIF
P11

Välkommen till P13 (födda 2011) Ardala Goif
Vi är ett glatt gäng killar och tjejer som älskar fotboll!
Tillsammans med barnen försöker vi ledare skapa en glad och trivsam miljö där alla är välkomna. 
 
2024 spelar vi 9 mot 9 och har anmält ett lag till division 8.
 
Vi som är ledare för Ardala Goif P11 är Lars Hultén, Stefan Beijer, Emma Beijer och Linus Gren
Säsongenstarterna är avklarade!
2020-05-11 10:23
Nu har båda våra lag avklarat sina första matcher på 7-mannaplan.
Ardala Goif Blå tog emot Mariestad BK Vit på hemmaplan i tisdags och stod för en gigantisk kämparinsats även om resultatet kanske inte talade till vår fördel. Vi som ledare vill gärna lyfta fram barnens positiva attityd och kämparglöd, det är något som vi kommer att ta med oss till nästa match.
Ardala Goif Röd tog en tripp till Skara för att möta Skara FC Svart här igår, söndag och även dom ska ha en stor eloge för sin insats på planen då vädergudarna inte alls var nådiga mot oss. Regnet öste ner och vindarna kastade men barnen kämpade på som aldrig förr vilket resulterade i att Wilma satte dit säsongens första mål!! Även här kanske inte matchresultatet var till vår fördel men vi väljer att ta med oss att vi har spräckt målnollan och att alla barnen kämpade tillsammans som ett lag.

Nu ser vi fram emot träning imorgon tisdag där vi kan finslipa några detaljer hos lagen för att vara ännu mer förberedda inför söndagens matcher. Då möter Ardala Goif Blå IFK Skövde FK vitblå på bortaplan och Ardala Goif Röd möter FC Corner på hemmaplan.

Ha det gott!
Ledarna
Ardala röd och blå
2020-04-23 17:39
Från och med i år så kommer vi att spela seriespel på 7-mannaplan. Vi har anmält två lag till två olika serier, Ardala röd kommer att spela i "Lidköpingsserien" och Ardala blå kommer att spela i "Skaraserien". Alla bortalag i båda serierna ligger relativt nära så det är inga stora skillnader vilken serie barnen spelar i. Vi har delat in barnen i två så jämna lag som vi ser möjligt och inget är skrivet i sten om någon känner att man inte trivs. Skulle så vara fallet så vill vi gärna att ni meddelar oss ledare så vi kan hitta en bra lösning.

Lagen ser ut som följer:

Ardala Röd: Hilmer Brodén, Oliver Beijer, Alvin Beijer, Alvin Samuelsson, Fabian Andersson, William Larm, Theodor Larm, Hampus Johansson, Melwin Hultén, Wilma van Stam Nilsson

Ardala Blå: Ella Nyblom, Vilton Nyblom, Mio Claesson, Hugo Lundberg, Edvin Salgren, Ragnar Thörnqvist, Sam Olsson, Erik Eriksson, Marcel Wuj, Melwin Lundgren

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Match, Ardala IP B, 15/08 18:30
Match, Åsavallen, 21/08 18:00
Match, Ardala IP B, 24/08 10:00
Match, Stenportsplan, 31/08 10:00
Match, Ardala IP B, 08/09
Match, , 08/09
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer