Ardala GoIF

MATCH 29/4
2022-04-28

Tredje omgången är här!

Ikväll välkomnar vi Sils IF till konstgräset i Skara för att spela match.
Tyvärr får vi avvakta ytterligggare ett tag innan vi kan kliva på planen i Ardala, där av måste matchen spelas på konstgräset i Skara.
Varmt välkomna 18.45 för att blega fotboll, ta en härlig kopp kaffe och en god kaka i vårsolen!
#fördetärvisomärardala

MEDLEMSAVGIFT
2021-12-10

Alla våra medlemar som är registrerade i vårt digitala system får sin medlemsavgift via mail.
Inbetalning av avgiften ska alltid betalas till vårt bankgiro och inte Swish.

Är du inte medlem ännu?

Tryck på "Bli medlem" längre upp på sidan och fyll i formuläret.

Som medlem har du också förmånen att alltid gå in gratis på våra hemmamatcher.

Tack för ditt stöd!

MATCHDAG
2021-07-02

Idag tar vi nya tag efter förra matchens förlust!

A-laget beger sig till Lekevi i Mariestad för att spela seriens första bortamatch och också sista matchen innan uppehållet. 3 pinnar ska med hem till IP idag! #fördetärvisomärardala

SERIEPREMIÄR
2021-06-28

Äntligen kan vi välkomna våra kära supportrar till IP för seriespel efter en lång vår. Kiosken är påfylld, laget är laddat och vädret blir kanon!
Styrelsen kommer finnas på plats vid inträdet för att hjälpa till med medlemskap idag också.

Glöm inte att alla medlemmar går in gratis på alla hemmamatcher.
Klicka på "bli medlem" högst upp på hemsidan.

ÅRSMÖTE
2021-03-02

Varmt välkomna på årsmöte, söndag 21/3 klockan 17:00.

På grund av pandemin kommer årsmötet hållas digitalt via Teams, därför krävs anmälan innan.

Anmälan sker till ordförande via mail kansli@ardalagoif.se

,i anmälan uppger ni vilken mailadress ni vill ha inbjudan till.

Varmt välkomna!

Styrelsen Ardala GoIF

-GLÄDJANDE NYHETER-
2020-10-07 13:57

Vi kan här med berätta att vi fått två fina bidrag till klubben!

Detta betyder såklart väldigt mycket för oss och vi är oerhört tacksamma.

Föreningen har överraskats med Kundmiljonen och fått ta del av Sparbanksstödet!

Stort tack till Johanna Klasson som nominerade vår förening till Kundmiljonen och stort tack till Sparbanken Skaraborg, genom Sparbanksstiftelsen Skaraborg , för dessa två viktiga bidrag. Båda bidragen ger oss möjligheten att utveckla och bedriva verksamheten på bästa sätt i dessa tider.