Ardala GoIF

Välkommen!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Inför Alingsås
2019-05-30 07:22
Idag beger sig GoIF mot Alingsås. Efter förlusten hemma mot Främmestad senast så är det ett revanschfyllt lag som ställs
 på planen.

Viktor Berntsson inför matchen:

Match mot Alingsås!
AIF är precis som vi nykomlingar i div 3 efter att ha vunnit sin div 4. Har startat helt okej för att vara nykomlingar med 10 inspelade poäng, där defensiven stuckit ut med minst insläppta mål i serien hittills. Efter tre riktigt tuffa bortamatcher hoppas vi på en betydligt bättre insats imorgon där mycket viktiga poäng står på spel!

Match: 13:00 torsdag, Mjörnvallen Alingsås.
Samling: 10:30 lämnar bussen IP.

Mathias Englund
Robin Björk
Philip Fredriksson
Johan Carlsson
Gustav Ek

/ Berntsson.

Inför Främmestad
2019-05-23 22:56
Viktor Berntsson inför Främmestad hemma:

Imorgon är det dags för ännu en kvällsmatch ute på IP, då främmestad kommer och gästar oss. Ett fysiskt och ramstarkt främmestad som vi slogs med om seriesegern ifjol där vi tillslut drog de längsta strået efter en mycket fin hemmaseger på hösten som senare bäddade för seriesegern. Hemma på IP är vi starka och för 3 poäng i "derbyt" mot främmestad kommer de krävas 90 minuters stenhårt jobb inför hemmapubliken, de ser vi fram emot!

Match: 19:00 fredag, IP
Samling: 17:30 IP.

Oskar Jansson
Andreas Nyblom
Peter Linde
Oscar Andersson
Philip Fredriksson
Johan Carlsson
Tung kväll i Ahlafors
2019-05-17 22:24
Det blev en tung fredagskväll i Ahlafors för Ardala. Trots en del bra lägen i första halvlek så var vi mållösa och Ahlafors hade med sig en tvåmålsledning in i andra halvlek.

Vi startar piggt i andra halvlek och trycker på men Ahlafors kontrar in 3-0 innan Oskar Jansson hinner göra 3-1 på hörna.
Ett litet hopp tänds men släcks ganska så snabbt när Ahlafors gör 4-1. Slutresultatet blir till slut 6-1 och det får rinna iväg lite för mycket.

Nya tag nästa fredag då Främmestad kommer till Ardala IP!

Inför Ahlafors
2019-05-16 18:39
På fredagseftermiddagen beger sig Ardala GoIF västerut mot Ahlafors för match mot serieledaren Ahlafors. Läs tränare Viktor Berntssons ord innan matchen.

Imorgon hoppar vi på bussen för match mot Ahlafors, som efter 5 omgångar leder vår serie med 4 vinster och 1 kryss. De har spelat jämna matcher hittills och fått med sig en del poäng när matcher stått och vägt in på 90+. Så än så länge verkar Ahlafors haft marginalerna med sig men det hoppas vi vänder imorgon. Vi tog vår första efterlängtade trea förra omgången mot Tidaholm och hoppas på samma fart/inställning som senast, då kommer de garanterat kunnas packas in poäng i bussen hem!

Match: 19:00 fredag, Ahlafors.
Samling: 16:15 avgår bussen från IP. Mat serveras på bussen så snart den börjar rulla mot Ahlafors.

Oskar Jansson
Andreas Nyblom
Mathias Englund
Robin Björk
Victor Svedberg
Oscar Andersson
Peter Linde

/ Berntsson

Vi hoppas på många Ardalasupportrar på plats som vanligt och att grabbarna gör sitt yttersta för att plocka med poäng hem från Ahlafors.

Seger!
2019-05-11 15:58
Efter fredagskvällens batalj hemma mot Tidaholms GoIF så stod det klart att Ardala stod som segrare och därmed tog sin första seger i div3 i klubbens historia! 4-1 skrevs slutsiffrorna till efter att Johan Ståhl gjort två mål, Robin Björk ett och även ett självmål.
Det finns inga nyheter..